RSS

Unde este Dumnezeu?

13 iul.

Unde este Dumnezeu daca zilnic mii de oameni mor de foame?
Daca Dumnezeu este Atotputernic,atunci de ce permite toate aceste necazuri cu care lumea trebuie zilnic sa se confrunte?
Asta e intrebarea ta?Unde este Dumnezeu?
Dar unde esti tu omule,unde este gandul tau? La bani? La putere? Tu nu stii ca iti pierzi viata in nepasare de Dumnezeu si ca vei da socoteala pentru ce ai facut? Unde este El?
Este acolo la usa ta. Sta si bate cu rabdare,si bate in speranta ca te vei trezi din somnul mortii pacatului; pana cand o sa fii incapatanat si orgolios? Pana vei realiza ca nu ai nimic defapt?

“Tu singur te pedepseşti cu răutatea ta şi tu singur te loveşti cu necredincioşia ta, şi vei şti şi vei vedea ce rău şi amar este să părăseşti pe Domnul Dumnezeul tău şi să n-ai nicio frică de Mine, zice Domnul Dumnezeul oştirilor.” Ieremia  2:19

 • ·  18 Mânia lui Dumnezeu se descoperă din cer împotriva oricărei necinstiri a lui Dumnezeu şi împotriva oricărei nelegiuiri a oamenilor care înăbuşă adevărul în nelegiuirea lor.
 • ·  19 Fiindcă ce se poate cunoaşte despre Dumnezeu le este descoperit în ei, căci le-a fost arătat de Dumnezeu.
 • ·  20 În adevăr, însuşirile nevăzute ale Lui, puterea Lui veşnică şi dumnezeirea Lui se văd lămurit, de la facerea lumii, când te uiţi cu băgare de seamă la ele în lucrurile făcute de El. Aşa că nu se pot dezvinovăţi;
 • ·  21 fiindcă, măcar că au cunoscut pe Dumnezeu, nu L-au proslăvit ca Dumnezeu, nici nu I-au mulţumit; ci s-au dedat la gândiri deşarte, şi inima lor fără pricepere s-a întunecat.
 • ·  22 S-au fălit că sunt înţelepţi, şi au înnebunit;
 • ·  23 şi au schimbat slava Dumnezeului nemuritor într-o icoană care seamănă cu omul muritor, păsări, dobitoace cu patru picioare şi târâtoare.
 • ·  24 De aceea, Dumnezeu i-a lăsat pradă necurăţiei, să urmeze poftele inimilor lor; aşa că îşi necinstesc singuri trupurile;

Romani 1:18-24

  • 1 Nu, mâna Domnului nu este prea scurtă ca să mântuiască, nici urechea Lui prea tare ca să audă,
  • 2 ci nelegiuirile voastre pun un zid de despărţire între voi şi Dumnezeul vostru; păcatele voastre vă ascund faţa Lui şi-L împiedică să v-asculte!

Isaia 59:1,2

 
Scrie un comentariu

Scris de pe 13 iulie 2012 în eu

 

Etichete: , , , , , , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: