RSS

Ce conteaza

28 apr.

In viata asta daca conteaza ceva este Dumnezeu. Nu exista nimeni si nimic care sa ne poata da fericirea asa cum o ofera El. Indiferent cat ne-ar iubi o persoana nu se poate ca ea sa fie in toate problemele cu noi. Nu poate sa simta ceea ce simtim noi. Dar Dumnezeu vede si simte totul. El intelege mai mult ca oricine. TU daca ai vreun motiv, sau suparare.. doar spune-I Lui si El te va asculta. Va avea rabdare sa asculte si ce nu poti rosti. Pentru ca Lui ii pasa. Ca ne iubeste si se implica. Poate nu vedem raspunsul pentru ca nu vrem sa fie cel pe care ni-l ofera El. Poate facem planuri in viata care nu sunt in conformitate cu voia Lui. Poate ne dorim si luptam pentru ceva care credem noi ca ne va oferi fericirea. Dar NU ! Fericirea e numai prin El. Nu lasa sa treaca timpul pentru ca maine s-ar putea sa fie prea tarziu. Ai auzit prea des sintagma asta dar, intr-o zi va fi acel prea tarziu, si asta se va intampla cand tu te astepti cel mai putin. Alege viata vesnica, pe El. Alege sa lupti pentru ceea ce merita si nu pentru ceea ce nu conteaza. Ce conteaza cu adevarat este Dumnezeu, nu oamenii. Ei se schimba, toti. Lumea vorbeste ? Lasa-i sa vorbeasca, la urma va vorbi Domnul. La El este dreptatea, adevarul. Ma indoiesc ca El va judeca dupa standardele oamenilor ! Nu incerca sa iti faci dreptate, razbunarea este a Domnului.

 Preaiubiţilor, nu vă răzbunaţi singuri; ci lăsaţi să se răzbune mânia lui Dumnezeu; căci este scris: „Răzbunarea este a Mea; Eu voi răsplăti”, zice Domnul. – Romani 12 :19

 
2 comentarii

Scris de pe 28 aprilie 2013 în eu

 

Etichete: , , , , , , , ,

2 răspunsuri la „Ce conteaza

 1. asmilefromheart

  6 iunie 2013 at 20:04

  Foarte adevarat C. ! Multumim lui Dumnezeu ca e indurator si bun.Sper si doresc fiecare sa nu se trezeasca venit prea tarziu.Gbu! Imi place articolul!!!

   
  • C.

   9 iunie 2013 at 21:04

   ms mult, amin Domnul sa ne ajute sa putem veghea si sa cantam in fiecare seara: te-astept Isuse.

    

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat: